Vichy, maak jij al gebruik van Vichy producten?

vichy

Het merk Vichy is al jaren een bekend merk op de markt van huidverzorgingsproducten. Hoewel het merk niet bij de gewone drogist in de schappen ligt, maar bij de apotheek, zijn veel mensen trouw aan deze crèmes. En dat is niet zo gek, want met een uitgebreid assortiment voor huid en haar, waarbij mineraliserend thermaal water de hoofdrol speelt, is er voor iedereen een goed verzorgingsproduct te vinden.

vichyVichy is een stadje in Frankrijk dat in het rijke bezit is van een bijzondere waterbron. Het vichy instituut dat hier vlakbij ligt maakt dus gebruik van het water uit deze bron, om de verzorgingsproducten te maken die jouw huid regeneren en sterker maken. De 15 mineralen en sporenelementen die het water op zijn reis naar 4000 meter diepte heeft meegenomen, zorgen voor de bijzondere eigenschappen van dit water. Vichy gebruikt dit water, maar heeft ook een duurzame bedrijfsvoering met de focus op het beschermen van het milieu en de omgeving.

Vichy heeft uiteraard gezichtsverzorgingsproducten in het assortiment voor zowel man als vrouw en voor verschillende huidtypen. Bepaal je huidtype eventueel online met de speciale vragenlijst en ontdek welke producten voor jou geschikt zijn. Maar de lijn van Vichy omvat veel meer. Ook je lichaam en haar kun je uitstekend verzorgen en ook aan de belangrijke zonbescherming is gedacht.  Daarnaast heeft het merk ook een aantal make-up producten zoals getinte crème, foundation, poeder en lipverzorging.

Geniet van de bijzondere verzorgingsproducten van Vichy en maak kennis met de kracht van mineraliserend thermaal water. Je zult vanaf de eerste keer de effecten op je huid merken en de verzorgende eigenschappen ervaren.

About the Author

No comments