Interesse in het verkopen van barnsteen stijgt

Barnsteen verkopen, het is iets waar de afgelopen tijd interesse in lijkt te zijn. Veel mensen hebben barnsteen sieraden in huis liggen. En mensen die werkzaam zijn in de visserij op de Noordzee hebben het materiaal ook vaak ergens in een vergeten lade liggen. Het materiaal is in trek.

Er worden vooral sieraden van gemaakt, vooral in opkomende economieën is het materiaal in trek. De prijzen zijn flink gestegen. Als u naar barnsteen inkoop zoekt, dan zijn er niet erg veel bedrijven die zich hierin specialiseren. En hoe zit dat nu als u daar niet helemaal naartoe wilt rijden?

Een taxatie van uw barnsteen via foto’s over de e-mail

Gelukkig leven we in een tijd waarin veel via het internet kan. Met een aantal goede foto’s en het gewicht kan dit gemakkelijk worden gerealiseerd. Er kan dan een taxatie via het internet gedaan worden. Als u akkoord bent met de prijs, dan moet het barnsteen natuurlijk naar de inkoper worden gebracht. Met een verzekerde verzending van de post kunt u daar gebruik van maken.

Het afgesproken bedrag van de taxatie wordt vervolgens aan u overgemaakt. De verzendkosten worden vaak ook vergoed. In bepaalde gevallen is het zelfs mogelijk om een bezoek in te plannen bij uw thuis.

U zult begrijpen dat de inkopers niet voor kleine hoeveelheden een afspraak zullen inplannen, maar als u een grotere hoeveelheid bezit, behoort dit zeker tot de mogelijkheden. Ook dit is natuurlijk vrijblijvend. Als u tot een akkoord komt voor het verkopen van uw barnsteen, dan kunnen de bedragen flink oplopen.

Zoals gezegd is het materiaal in de afgelopen jaren flink in waarde gestegen en hierdoor is het dus zeker interessant geworden om het te verkopen. Vaak hebben bijvoorbeeld vissers een grote hoeveelheid van het materiaal in huis liggen wat ze in de loop der jaren hebben verzameld uit hun visnetten. Heeft u dus barnsteen in huis liggen? Mogelijk kan dit een interessante financiële meevallen voor u opleveren!

Meer info over barnsteen verkopen op: http://www.degoudwaag.nl/barnsteen/

About the Author

No comments